divendres, 20 de setembre del 2013

Fa uns dies iniciava una nova aventura: Contes a la carta.
Es tracta d'un regal que podeu fer a una altra persona o a vosaltres mateixos. Més informació en aquest enllaç.
Ja n'he escrit tres: un d'assaig i dos comandes.
Ha estat una fantàstica experiència, i crec que, gràcies a les dades que m'han facilitat, hem encertat bastant amb el gust de la persona que es veurà com a protagonista del relat. Relats emotius, versions de contes infantils i fins i tot de gènere negre.
Us animeu?

dissabte, 7 de setembre del 2013

Contes a la carta; un regal personalitzat i original

Avui inicio un nou projecte amb què vull estretir els llaços amb els lectors i lectores de forma directa, personalitzada i original. Es tracta d'un servei de contes a la carta, que em poden encarregar per a ús propi o com a un regal singular a familiars, amics o companys.
A petició vostra, escriuré un conte del meu estil i d'una extensió entre un i dos folis, inspirat per les dades que em faciliteu sobre la persona homenatjada: aficions, anècdotes, costums, descripció, fòbies, manies, etc.
Es tractarà d'un regal per a ús privat que procuraré fer-vos arribar amb el mínim temps possible per una d'aquestes dues vies, a escollir:
.
a) per correu electrònic
b) per correu postal en paper imprès, signat i acompanyat per un dels meus llibres dedicat
.
Pot ser un relat emotiu, infantil o de gènere negre, podeu convertir la persona protagonista del conte en víctima o en assassí, en pescador o pirata, en xiquet o gegant.
.
Espero les vostres comandes.
Més informació, al correu electrònic tensunraco@gmail.com.